0
Inschrijvingen nieuw seizoen 2022-2023

Contactgegevens

*Om in aanmerking te komen voor een familiekorting is het belangrijk dat u het juiste adres opgeeft. Deze korting is geldig voor drie of meer gezinsleden die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn en die kiezen voor éénzelfde lidmaatschapstype, en wordt automatisch verrekend in de volgende stap van dit inschrijvingsformulier.

0
Inschrijvingen nieuw seizoen 2022-2023

Aansluiting Sneeuwsport Vlaanderen

0
Inschrijvingen nieuw seizoen 2022-2023

Type lidmaatschap

Hieronder kan u kiezen voor welk lidmaatschap u kiest. Er zijn 2 verschillende mogelijkheden, leden die mee trainen met de club en leden die zich aansluiten als steunend lid of topsporter. Wat zijn de verschillen:

Leden die mee trainen betalen trainingsgeld en kunnen dus wekelijks deelnemen aan deze trainingen. Zij zijn verzekerd en lid van Sneeuwsport Vlaanderen en ook actief lid van onze club. Deze optie is dan nog onderverdeeld in 3 groepen: FTS Snow, FTS Ski en het Kids Program. 
Steunende leden zijn verzekerd en lid van Sneeuwsport Vlaanderen, maar zij zijn geen actief lid. Dit kan ook interessant zijn wanneer meerdere leden van een gezin zich aansluiten, aangezien ze dan een gezinskorting krijgen voor hun verzekering. Topsporters en elite riders sluiten zich ook aan via deze optie, zo zijn ze verzekerd en kunnen ze een competitielicentie afsluiten. Deze groep traint dus niet actief mee met de club, maar is wel lid. 

0
Inschrijvingen nieuw seizoen 2022-2023
0
Inschrijvingen nieuw seizoen 2022-2023
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.