0
Vrijblijvende training

Wanneer u zich inschrijft als senior (16+) kan u deelnemen aan onze tweewekelijkse trainingen en aan de competiewedstrijden in regionale 2. Via uw lidmaatschap beschikt u over een licentie bij Rugby Vlaanderen en de Belgische Rugbyfederatie en bent u ook verzekerd bij ongevallen en kwetsures bij trainingen en wedstrijden. Daarnaast nemen we ook deel aan verschillende zomertoernooien.

Wat heeft u nodig om aan trainingen? Zorg voor schoenen met rugbystuds draagt, evenals stevige sportkleding (korte broek en shirt) en een mondbeschermer. Een mondbeschermer kan u via de club aanschaffen voor slechts 5 euro.

Onze trainingen en thuiswedstrijden gaan door op ons trainingsveld in Sportoase Eburons Dome alwaar we beschikken over de nodige trainingsinfrastructuur alsook kleedkamers met douchefaciliteiten.

Na de trainingssessies bestaat de gelegenheid om iets te drinken in de kantine van de Sportoase.

Voor spelers in de leeftijdscategorie U14 tot en met U16 bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan seniorentrainingen, waarbij we speciale oefeningen zullen aanbieden die zijn afgestemd op hun behoeften. Helaas is op dit moment competitierugby nog niet beschikbaar voor spelers binnen deze leeftijdsgroep.

Belangrijk om te vermelden is dat de minimumleeftijd voor deelname 14 jaar is.